Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen ’12: district Berchem in beeld

Share

In aanloop naar de verkiezingen stellen wij het rapport op van de 9 districten die Antwerpen rijk is. Na Antwerpen is Berchem aan de beurt. Daar maken we kennis met Peter Raats (sp.a), die sinds 1995 in de districtsraad zetelt, en sinds 2007 districtsvoorzitter is. Met hem hebben we het over de specifieke uitdaging van Berchem: Berchem is het op één na meest grijze district, en vecht tegen de “vergrijzing” van het openbaar domein. De eigenzinnige Raats vertelt ons voorts zijn visie op de leefbaarheid van een district, en over de perikelen aan de Fruithoflei.

 

 

Herbeluister enkele vorige bijdrages over het district Berchem

28 juli 2012: De fratsen van Vlaams Belang Berchem
9 oktober 2010: TML studie Meccano/BAM-tracé
11 september 2010: Transitie-feestje
19 juni 2010: BAM tracé met 18-vaks ringenstelsel en viadukt in Berchem? 

 

0 Comments on “Verkiezingen ’12: district Berchem in beeld”

Leave a Comment