Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen ’12: Debat Ontwikkelingssamenwerking

Share

Vorig najaar al stelde in heel wat gemeenten het GROS (gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) een memorandum op om de politici te polsen naar hun goede voornemens na een eventuele verkiezing. De Antwerpse GROS, die AROSA heet, schreef zo’n memorandum voor de stad Antwerpen, en  organiseerde bovendien begin juni al een verkiezingsdebat. Dat namen we integraal op. De meest relevante fragmenten daaruit kunt u vandaag in onze debatten-reeks horen: over het budget, fair trade, de zuidwerking & ethisch bankieren. Wie er nauwlettend op wil toezien dat de toen aanwezige politici zich aan hun woord houden, kan de volledige opname (meer dan twee uur!) herbeluisteren.

Herbeluister ook ons interview met AROSA-leden over het memorandum.

 

0 Comments on “Verkiezingen ’12: Debat Ontwikkelingssamenwerking”

Leave a Comment