Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Over de redactie

De redactie van Radio Centraal snijdt onderwerpen aan die elders vaak uit de schijnwerpers blijven en biedt ruimte voor uitgebreide interviews, discussies, debatten en reportages.

Hebt u zelf de nodige hersens en bagage, een grote mond en een luisterend oor, blijft u met vragen zitten over de gang van zaken en zit u vaak doordachte commentaar te geven op wat er gebeurt ? Blijf dan niet als toeschouwer aan de zijlijn staan, maar maak zelf nieuws en doe mee met deze redactie.

Als niet-commerciëel, onafhankelijk station werkt Radio Centraal enkel met vrijwilligers. Ook de redactie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die werken met zeer beperkte middelen. Wil u deze onafhankelijke redactie steunen maar gaan u ambities niet zo ver dat u dat wil doen vanuit de studio of met een microfoon in de hand ? Dan kan u ons ook financiëel steunen. Stort een vrije bijdrage met vermelding “Steun redactie” op rekeningnummer 736-3022744-94 van Radio Centraal.

Uw opmerkingen kan u kwijt per email, of als commentaar op de artikels van de website (niet anoniem).  Als scheldprosa uw favoriete vorm van vrije menigsuiting is, dan verwijzen we u graag naar de internetfora van bijvoorbeeld de kranten. Graag ook enige motivatie als u van straffe uitspraken houdt. Los daarvan stellen we uw mening zeer zeker op prijs.

Telefonische reactie tijdens de uitzending zijn mogelijk op 03 232 30 30 (studio). Bel liefst niet tijdens de interviews zelf, maar tijdens het daaropvolgend muzikaal intermezzo.