Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Stek je stekkie, stop je pijpje

Share

Stijn Goossens van de vzw Trekt uw Plant is te gast bij de redactie om er prospectie te doen over de mogelijke ombouw van onze studio tot een legale cannabisplantage. Omdat we dat zelf toch niet helemaal zagen zitten hebben de studio vol rook geblazen waardoor we dan te weten komen dat Trekt Uw Plant een lacune in de wet wenst op te vullen.

We mogen immers als meerderjarige 3 gram cannabis op zak hebben, mogen dat zelfs gebruiken als er geen minderjarigen in de buurt zijn en als we niet op een openbare plaats zitten. Maar we kunnen die cannabis nergens officiëel kopen. Gedaan met die zever, gedaan met de gouden business van de weed-maffia, kweek zelf je plant. Of , als je er geen plaats voor hebt, zet die dan bij Trekt uw Plant. Onze wethouders zagen dat echter niet zo zitten. Wij stopten alvasteen (water)pijp in de studio.

0 Comments on “Stek je stekkie, stop je pijpje”

Leave a Comment