Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Andere Boek 2008

Share

Op 4 en 5 oktober vond de 32e editie van Het Andere Boek plaats. Een jaarlijkse beurs die in tegenstelling tot de boekenbeurs ook een minder commercieel aanbod op de plank heeft. Een festijn voor subversieve en minder subversieve boekenwurmen.

Naar goede gewoonte bracht Radio Centraal ook vanop deze editie live verslag uit. Bivakkerend in een koude en vochtige tent op de binnenkoer van het Antwerpse Zuiderpershuis trotseerden moedige medewerkers op diverse manieren het overstromingsgevaar in de tent. Gekleed in termische kledij en verwarmd door een kleine gasbrander werd het uiteindelijk nog een gezellige boel in de tent die geïsoleerd en gedrapeerd in rode gordijnen iets kreeg van het “bordel ambulant” waar Jacques Brel nog over zong.

De zestien interviews met diverse auteurs zijn herbeluisterbaar via onderstaande links. Alvast onze excuses voor de lamentabele geluidskwaliteit van de eerste 6 opnames van de interviews, de rechtstreekse uitzending was wel in orde.

0 Comments on “Andere Boek 2008”

Leave a Comment