Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

MUZIEKDOOS-special

Share


DAAU, Admiral Freebee, Tom Barman, Stef Kamil Carlens, Rudy Trouvé, Think Of One en tientallen minder illustere anderen: allemaal zetten ze hun eerste (muzikale) stappen in de Muziekdoos, het legendarisch Antwerps muziekcafé.
De muziekdoos moet na  35 jaar dienst zijn deuren misschien definitief sluiten wegens BTW-perikelen. We praten over de “Doos” met Dirk Biddeloo, auteur van een te verschijnen boek met de Muziekdoos in een hoofdrol. En verder met Inneke ( “de bossen” en Muziekdoos aficionada), Tom Barman, Karolien van Sodatune, (één van de groepen die de er recentelijk nog aktief was) en met Centraal’s “RarefishFreek die er ook nog speelde.

1 Comment on “MUZIEKDOOS-special”

  1. #1 slö
    on Apr 27th, 2007 at 2:38 am

    we zijn er nog hoor,
    meer verbonden dan ooit,
    de lokroep van de kruisbestuiving!

Leave a Comment