Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

WEF – Committed to improving the state of the world

Share

wefAl enkele decennia lang komen jaarlijks ‘s werelds omzetrijkste bedrijfsleiders in het Zwitserse Davos bij mekaar om de wereld beter te maken. Sinds het WSF werd opgericht, lijken ze gesnapt te hebben dat daar toch best ook andere partijen bij betrokken worden. NGO’s en vakbondsafgevaardigden zijn sindsdien ook van de partij – weliswaar in beperkte mate en uitsluitend op uitnodiging. Zo kon ook ACV-voorzitter Luc Cortebeeck de laatste acht keer deelnemen. Hoe was het er dit jaar, nu gebleken is dat het door deze kliek hardnekkig geproclameerde neo-liberalisme de wereld niet echt verbeterd heeft?

Links:
Blog van Luc Cortebeeck vanop het WEF
WEF: algemeenlaatste bijeenkomst in Davos

0 Comments on “WEF – Committed to improving the state of the world”

Leave a Comment