Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Democratie in Zuid-Afrika

Share

Volgende woensdag, 22 april, worden er in Zuid-Afrika algemene verkiezingen gehouden. Die avond gaat in het Vredescentrum Antwerpen een film- en debatavond door over ‘vijftien jaar democratisch Zuid-Afrika’. In de studio was Mart Leys die de inhoud van deze avond toelichtte, waar ze de spits zal afbijten met een voorstelling van haar studie over de geopolitieke rol van middle income country Zuid-Afrika op het Afrikaans continent – een studie in opdracht van de Vlaamse overheid, via het Vlaams Steunpunt Buitenlands Beleid. Verder gaf ze ook wat achtergrond bij het Zuidafrikaanse politieke landschap aan de vooravond van de verkiezingen.

Programma van woensdagavond 22 april
Independent Electoral Commission

0 Comments on “Democratie in Zuid-Afrika”

Leave a Comment