Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Niger update

Share

Een korte nieuwsflash over Niger:

1) Hoera! Er zijn geruchten over een vredesbestand tussen de overheid en de rebellen!

2) Vier van de zes gijzelaars die een paar maanden geleden bij diverse gelegenheden in Niger geplukt werden, zijn in het noorden van Mali vrijgelaten. Twee van hen zijn VN-diplomaten, die in vreemde omstandigheden verdwenen. Ze bevonden zich toen namelijk ergens waar ze volgens hun missie helemaal niet hadden moeten zijn. Wie van ingewikkelde ontvoer-verhalen houdt, waarbij per paragrafe onduidelijker wordt wie nu eigenlijk in wiens belang waarmee bezig is, kan hun geschiedenis terugvinden op Temoust. Merk daarbij op dat de engelstalige posts merkelijk van invalshoek verschillen van de franstalige.

 

0 Comments on “Niger update”

Leave a Comment