Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Peeters maakt opening in Oosterweel dossier

Share

In een onweerstaanbare drang belden we Luc De Seranno, Kris Peeters’ woordvoerder. Inhoudelijk wilde hij niets kwijt; wel dat het nog altijd de bedoeling is dat de regering vóór Pasen met een plan naar buiten komt. En dat “wat gelekt wordt (naar de Standaard, nvdr) niet noodzakelijk de finale oplossing zal zijn” .

Op de VRT (LINK) maakt premier Peeters vandaag inderdaad een opening naar een ruimere oplossing. Hij stelt dat ook de problematiek in het Waasland en de Kempen/E102 moet meegenomen worden.  “We moeten het Antwerps  masterplan herzien en de zaak ruimer bekijken om er zeker van de zijn dat we met de goede oplossingen komen.”

0 Comments on “Peeters maakt opening in Oosterweel dossier”

Leave a Comment