Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Hoera! 30 jaar vrije radio’s!

Share

Sophie van Radio Panik en Philippe van Radio Campus kwamen er plotsklapselings achter dat ze ALLEBEI een film/documentaire-reeks aan het plannen waren ter ere van dertig jaar vrij radiolandschap. Fluks de handen in mekaar geslagen, dus. Het resultaat is niet enkel fictie en documentaires op twee verschillende locaties, maar ook debat, tentoonstelling enz. enz.

Ook het in 2005 in en omheen Villadelphia opgenomen Sunlight Forever (over ons! over ons! over ons!) wordt vertoond, met name nu zondag 21 november om 21u. Daarbij zal Daniel de Botanicus een ongetwijfeld wetenschappelijk verantwoorde inleiding verzorgen. Allen daarheen! ‘t Is vlak bij ‘t centraal station!

Meer info: www.radioactivities.be

0 Comments on “Hoera! 30 jaar vrije radio’s!”

Leave a Comment