Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Solidariteitsmanifestatie in Brussel / Libië / Bahrein

Share

Eerst hebben we het met Ludo De Brabander van Vrede over de solidariteitsmanifestatie met de volkeren in Noord -Afrika en het Midden-Oosten,  morgen in Brussel.
Daarna over de toestand in Libië. Het platform dat de betoging organiseert is verdeeld over de respons naar Kadafi toe. Ludo De Brabander heeft er wel problemen mee dat diegenen die nu de no-fly zone willen opleggen, de afgelopen jaren de grootste wapenleveranciers waren van Kadafi.
Over de onderdrukking van de democratische beweging in Bahrein door het minderheidsregime met de hulp van de buitenlandse (Saoedische) militairen:  “De steun van het Westen hangt er vooral van af of het regime  al dan niet bevriend is, los van het feit dat het al dan niet autoritair is.”

0 Comments on “Solidariteitsmanifestatie in Brussel / Libië / Bahrein”

Leave a Comment