Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Klimaatactiekamp

Share

Tom Cox (GroeNoord) kwam in onze stemmige studio uitleggen hoe het staat met de voorbereidingen van het volgende klimaatactiekamp: het derde in België, het tweede bij Antwerpen, deze keer in ons dierbaar Sint-Anna-bos van 6 tot 11 juli. Hoofdthema’s dit jaar: emissiehandel & offsetting. Daarnaast zoals steeds trainingen & workshops rond een breed scala aan maatschappelijk relevante thema’s, en een paar directe acties waarover natuurlijk nog niks verklapt werd.

Radio Centraal zal op zaterdag 9 juli van 12u tot 18u van op het kamp een reeks interviews uitzenden.

1 Comment on “Klimaatactiekamp”

  1. #1 Het KAK! – Redactie Radio Centraal
    on Sep 23rd, 2011 at 1:16 pm

    […] ter inleiding eventueel ook ons gesprek met Tom op 25 juni over wat we allemaal op/van het kamp konden verwachten.    Onze jolige jingle [0:46m]: […]

Leave a Comment