Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Freegaza vloot geblokkeerd

Share

De Free Gaza vloot van 10 scheepjes is vertrekkensklaar maar geraakt niet uit de dokken want onder druk van de VSA and Europa verbiedt de Griekse overheid de bootjes uit te varen. Twee van de boten werden ook gesaboteerd. 
Ludo De Brabander van Vrede en  Belgium to Gaza  geeft een stand van zaken. We hebben het verder ook over de beschuldigingen aan het adres van Flotilla-organisatoren ISM, over de gespleten houding van N-VA in  de zaak, en over de Duitse “Die Linke” die de boycot-Israel aktie “anti-semitisch” noemde.

1 Comment on “Freegaza vloot geblokkeerd”

  1. #1 G. Joris
    on Jul 3rd, 2011 at 5:39 pm

    Voor alle duidelijkheid dus de boycotactie is “antisemitisch” zonder koppelteken en niet “anti-semitisch”.

Leave a Comment