Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Guatemala: overstromingen en verkiezingen

Share

U heeft er misschien iets van vernomen, maar in Guatemala is het op dit moment niet echt plezant vertoeven: vorige maand vonden grote overstromingen plaats die talloze doden veroorzaakten. En ook al komen overstromingen wel vaker voor in dit Midden-Amerikaans land, de vorm die ze deze keer aannamen waren buiten proportie.
Alsof dat dat nog niet genoeg is, heeft Guatemala nu ook een nieuwe president: ex-generaal Otto Perez, die zelf mee verantwoordelijk is voor volkerenmoorden in zijn land, maar nu door het volk werd gekozen als mogelijke redder van het vaderland in de oorlog tegen de drugskartels. Wij snappen er niet veel van, en dus belden we met Irina Meeusen, die zelf in Guatemala verblijft voor Broederlijk Delen.

0 Comments on “Guatemala: overstromingen en verkiezingen”

Leave a Comment