Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Ggo’s in ons land: update

Share

Steven aan de lijn, één van de Veldbevrijders die vorige dinsdag voor de rechtbank moesten verschijnen op beschuldiging van o.a. zowaar bendevorming, na de directe actie in Wetteren vorig jaar. Hij vertelt ons wat er dinsdag (niet) beslist werd, en verder over de informatieve wandeling vorige woensdag in het Gents technologiepark. Daarbij kon men kuierenderwijs de knusse band aanschouwen tussen ‘onafhankelijk’ wetenschappelijk onderzoek (betaald van, jawel, ons belastingsgeld) en de agro-industrie (is er dan voor de winsten). Toen uw redactie verder wilde ingaan op de samenwerking tussen Bayer en Monsanto, viel de verbinding weg …………

Uw Radio Centraal Redactie-team was er vorig jaar in primeur bij. Een week vóór de actie met een dubbelinterview (veldbevrijder versus genknutselaar), een week nà de actie met een paar eerste reacties. Dit alles desgewenst te herbeluisteren na een klik op uiteraard deze link.

1 Comment on “Ggo’s in ons land: update”

  1. #1 Aardappelbende veroordeeld – Redactie Radio Centraal
    on Feb 16th, 2013 at 6:05 pm

    […] Mei 2012: update met veldbevrijder Steven […]

Leave a Comment