Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Containerduiken tegen voedselverspilling

Share

Op zaterdag 14 juli kon je in Antwerpen kennis maken met de kunst van het ‘containerduiken’. In het kader van het Say Something Festival, een initiatief van Bond zonder Naam VPID en Kifkif, werd een workshop gegeven op het Frans Halsplein. Er stonden twee containers die gevuld waren met weggegooide producten. Tijdens een praktische doe-workshop konden deelnemers leren hoe ze nog eetbare producten van het afval kan onderscheiden. De workshop is een aanklacht tegen een buitensporige cultuur van verspilling. Wij belden met Jeroen Robbe, die een van de peters was, maar hij was op dat moment echter niet in de buurt van zijn gsm. Onze redacteur vertelde dan maar hoe de vork precies aan de steel zat.

0 Comments on “Containerduiken tegen voedselverspilling”

Leave a Comment