Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

(A-)sociaal Antwerpen

Share

Luc Arnouts, coördinator van de territoriale straathoekwerkers bij het CAW, kwam in de studio toelichten in welke zin de welvaart in onze stad evolueert. Hij gaf ook toelichting bij Ieders Stem Telt, enerzijds een door diverse maatschappelijke spelers opgestelde nota waarop met het oog op de verkiezingen aan alle politieke partijen een reactie werd gevraagd; anderzijds een website waarop ook u vanaf september kunt uitzoeken op welke partij u best stemt als u als ‘maatschappelijk kwetsbare mens’ huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg e.d. belangrijk vindt.

1 Comment on “(A-)sociaal Antwerpen”

 1. #1 desert landscaping ideas
  on Jun 22nd, 2013 at 7:40 pm

  There are a number of ways in which you can improve a hillside garden, it is all a
  matter of imagination and knowing what problems are likely to affect you.

  Flick through the site to understand more about what is landscaping.
  You can add visual interest by including structures of iron, cement, will
  wood.

Leave a Comment