Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Voorwaarts!? Progress Lawyers Network

Share

Wie advocaten absoluut niet associeert met maatschappelijk engagement, internatoniale solidariteit, volksgezondheid of verzet tegen hoe onze overheden de bankencrisis aanpakken, moet zeer zeker eens naar onderstaande geluidsfragmenten luisteren. Er zijn zelfs nog idealistische studenten, zult u ontdekken. In de studio vertelden advocaten Raf Jespers en Lieve Pepermans over het Progress Lawyers Network. De spreiding in tijd & ruimte van dit netwerk is verrassend: met een voorgeschiedenis die start in de jaren dertig en over dekolonisatie, feminisme en dienstweigeraars doorloopt tot de antiglobalisten en de occupy-beweging, en met wereldwijde contacten in de eerste, tweede, derde en vierde wereld. We focusten even op het oneigenlijke gebruik van de befaamde GAS-boetes, en hoorden meer over het volgende PLN-colloquium, in maart 2013.

Voorwaarts!? = uw tweewekelijkse dosis maatschappelijk engagement, zondag 17u
Alle Voorwaarts-uitzendingen op een rijtje

0 Comments on “Voorwaarts!? Progress Lawyers Network”

Leave a Comment