Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen ’12 – Rood! – Peter Veltmans

Share

Peter Veltmans (Rood!) bijt de spits af in de gesprekken die de redactie van Radio Centraal heeft met partijkopstukken naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Veltmans staat op de 7e plaats bij Rood! die voor het eerst naar de verkiezingen trekken. Hij schetst de visie van Rood! aan de hand van enkele hete hangijzers die vorige week naar voren werden geschoven door Eric Corijn en Dave Sinardet. Rood! zet huisvesting voorop in haar programma, drukt op de noodzakelijke investeringen in het onderwijs, hekelt het gebrek aan participatieve democratie en een duurzaam mobiliteitsbeleid. En hoe zit dat nu eigenlijk met die politieke samenwerking aan de linkerzijde ?

0 Comments on “Verkiezingen ’12 – Rood! – Peter Veltmans”

Leave a Comment