Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Antwerpse regeringsvorming: CD&V Antwerpen gaat voor inhoud

Share

In de Antwerpse regeringsvorming kijkt heel Antwerpen en bij uitbreiding de wereld naar de CD&V. Voor een centrum-rechts bestuur zijn de vijf zetels van CD&V alleen is er dan nog de vraag of CD&V de Stadslijst wel kan loslaten. SP.a heeft al aangekondigd geen schepenen van CD&V te aanvaarden.

In een opiniestuk dat Benoit Lannoo (zie foto onder), actief lid van CD&V Antwerpen, afgelopen week schreef  voor de VRT wordt de situatie geschetst, maar wordt ook tegelijk de nadruk gelegd op de prioriteit van de partij. Niet de postjes zijn belangrijk maar wel de inhoud van het bestuur. In de studio gaf hij tekst en uitleg.

Het opiniestuk vind je via deze link: http://opinie.deredactie.be/2012/10/28/antwerpse-cdv-gaat-voor-inhoud-en-voor-%E2%80%99t-stad/

0 Comments on “Antwerpse regeringsvorming: CD&V Antwerpen gaat voor inhoud”

Leave a Comment