Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Aardappelbende veroordeeld

Share

Tegen de veldbevrijders die anderhalf jaar geleden in Wetteren genetisch gemanipuleerde aardappelen probeerden te vervangen door net zo resistente biologische, werden deze week stevige straffen uitgesproken, tot zes maanden effectief. We belden met Anton, een van De Elf die terechtstonden voor o.a. bendevorming. Omdat ze hun getuigen niet aan het woord mochten laten, vonden ze dat het proces nergens op leek en verlieten ze dus de rechtszaal. En hoe gaat het nu verder? Dat blijkt nog even in beraad: ofwel eisen dat het proces wordt overgedaan mét toelating van de door de veldbevrijders relevant geachte getuigenissen; ofwel meteen in beroep gaan; of helemaal niks …. en dan de cel in??

Luister ook naar onze vorige interviews over deze zaak:

0 Comments on “Aardappelbende veroordeeld”

Leave a Comment