Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Bloed Bodem Eer en Trouw: terrorisme van Eigen Bodem

Share

Hoor hier hoe Thomas Boutens en de zijnen al in 2006 werden opgepakt na invallen in vijf legerkazernes en huiszoekingen waarbij oorlogswapens, zelfgemaakte bommen, en ander fraais werden buitgemaakt. Hoe ver het staat met het immer lopende proces, hoe het zo ver kon komen, en hoe waakzaam we moeten zijn, wordt u uitgelegd door een lid van het Anti Fascistsich Front.

Lees meer over de zaak BBET op de site van het AFF via deze link: http://aff.skynetblogs.be/tag/bbet.

Ook over het wel en wee van menig Vlaams keuken- en huishoudfascist bericht het AFF.

Luistert en Leert!

1 Comment on “Bloed Bodem Eer en Trouw: terrorisme van Eigen Bodem”

  1. #1 10 jaar AFF.be: een terugblik – Redactie Radio Centraal
    on Feb 20th, 2015 at 1:04 am

    […] alleen graag leest, maar ook wel eens luistert: twee recente interviews met de mannen van het AFF. Bloed Bodem Eer en Trouw: terrorisme van Eigen Bodem (27/07/2013) Voorwaarts!? Anti-Fascistisch Front […]

Leave a Comment