Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Kiss-in voor Rusland + interview prof Wintemute

Share

In deze hoogdagen van de Holebi’s – met de WorldOutgames en de Gay Pride Parade die voor de deur passeert – kunnen de janetten van Radio Centraal niet anders: u krijgt verslag van de Kiss-in aan het Russische Consulaat, die gericht is tegen het anti-holebibeleid van de Russische overheid. Begonnen wordt er echter met een interview  met professor Rob Wintemute, professor aan het King’s College te Londen en activist in het GLBTQI-veld.

Foto’s van de Kiss-in vindt u op de facebookpagina van Pinkwave-GLBTQ-radio.

De pride kwam na onze uitzending voorbij de studio, waarvan de gevel voor de gelegenheid gesierd werd door de Radio Centraal-vlag + een regenboogvlag. Vanop het balkon sloegen wij het gedoe goedkeurend gade, en gaarde onze Luiz een mooi foto-album bij mekaar. Klik en geniet!

0 Comments on “Kiss-in voor Rusland + interview prof Wintemute”

Leave a Comment