Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

GAS-debat in ‘t Stad

Share

Dinsdagavond 1 oktober vanaf 20u kunt u in Antwerpen uw vragen over het GAS-beleid stellen aan een panel van vier: Godfried Geudens, veiligheidsadviseur van Bart De Wever; Gemeenteraadslid Freya Piryns (Groen); Jos Vander Velpen, voorzitter van de Liga voor Mensenrechten; en Koen Van Heddeghem, diensthoofd en stafmedewerker Lokale Politie. Het geheel wordt gemodereerd door Johnny Vansevenant. Ambiance verzekerd!

Dit GAS-vragenvuur kadert binnen de jaarlijkse Vredesweek. Olivier Forges, coördinator van de Vredesweek, en Tamara Laevaert van Samenlevingsopbouw Stad Antwerpen kwamen in de studio vertellen over het waarom van deze avond.

Meer info hierFacebookevent

Dit debat is er ééntje van een hele rits lokale debatten. Onder de opsomming vindt u de Zes Bekommernissen.

0 Comments on “GAS-debat in ‘t Stad”

Leave a Comment