Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Cannabis: film, feest, debat

Share

In onze studio: Joep en Kris van Trekt Uw Plant, de Antwerpse ‘social club’ waar men collectief door de wet gedoogde plantjes kweekt. Al een paar jaar organiseren ze in mei een cannabis-bevrijdingsdag. Dit jaar wordt die uitgebreid, zowel in de ruimte (groter plein) als qua programmatie als qua thematiek, want ook de voordelen van hennep als nuttige grondstof komt aan bod. Bovendien is er de maandag daarvoor een thema-avond in Klappei, en, in het licht van de naderende verkiezingen, een verkiezingsdebat de week erop.

Maandag 5 mei: docu What if cannabis cured cancer? met voorstelling Trekt uw Plant (fb)
Zaterdag 10 mei: Cannabis-bevrijdingsdag (fb) – Radio Centraal zal van hieruit rechtstreeks uitzenden van 15u tot 20u.
Woensdag 14 mei : Verkiezingsdebat (fb)

0 Comments on “Cannabis: film, feest, debat”

Leave a Comment