Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Ringland wil betrokken worden bij overkappingsstudie

Share

In aanloop naar de verkiezingen kwam in Antwerpen een grote volksbeweging op gang voor de overkapping van de ring. In het regeerakkoord van N-VA, CD&V en Open VLD werd geen overkapping opgenomen, maar wel een studie naar de overkapping. Een doekje voor het bloeden of een vertragingsmanoeuvre? Helemaal niet, volgens nieuwbakken minister van mobiliteit Ben Weyts (N-VA) en Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten: ‘de studie wordt niet voor de galerij gemaakt’ en ‘Ringland moet zeker ten gronde onderzocht worden’. Ringland hoopt bij deze studie betrokken te worden, omdat ze over heel wat expertise bezitten:

Ringland blijft dan ook pleiten voor de open dialoog en stelt zich graag ter beschikking om verder mee na te denken over de toekomst van Antwerpen en Vlaanderen.

Wij spreken met woordvoerder Sven Augusteyns.

0 Comments on “Ringland wil betrokken worden bij overkappingsstudie”

Leave a Comment