Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Radio Centraal reist mee naar het Morgenland

Share

Volgende week trekt een mobiel kunstproject doorheen Antwerpen, de Reis naar het Morgenland. Vier artistieke structuren worden dan elke middag tussen 12u en 14u een eind voortgeduwd, en telkens op een andere plek ontplooid, tezamen met allerlei activiteiten. Men kan de sculpturen daarna nog tot eind oktober gaan bewonderen in Middelheim, de laatste halte van de tocht. Thomas en Roeland, twee van de vijf beeldende kunstenaars van het collectief Fase (enkel fb), kwamen in onze studio wat toelichting geven over het hoe en (ongeveer) waarom.

Eén wagen, met name de giga-aardkluit, is voorzien voor Radio Centraal. Tijdens de dagelijks middagrit en mogelijk ook langer zullen we van daaruit uitzenden.

Voor de participatief ingestelde kunstliefhebber: er worden nog vrijwillige mee-duwers-annex-uitplooiers gezocht!

0 Comments on “Radio Centraal reist mee naar het Morgenland”

Leave a Comment