Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Ringland haalt met crowdfunding 100.000 euro op

Share

Het leek wel een wonder: op Kerstdag kwam het nieuws dat Ringland dankzij crowdfunding de kaap van de 100.000 euro had overschreden. Ringland ging vanaf oktober op zoek naar 5000 mensen die 20 euro wilden doneren om drie verschillende studies mogelijk te maken: een mobiliteitsstudie, een leefbaarheidsstudie en een opbrengsten en kostenstudie. De studies zullen nu uitgevoerd worden door drie externe studiebureaus, waarna de resultaten op 27 april gepresenteerd zullen worden. Sven Augusteyns van Ringland licht de plannen toe en kijkt ook terug op de Ringland on Tour en andere evenementen. Overigens kan je nog steeds de studies naar de overkapping van de ring financieel steunen via deze link.

0 Comments on “Ringland haalt met crowdfunding 100.000 euro op”

Leave a Comment