Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Tegenlicht in Antwerpen vanaf 20 april

Share

Op maandag 20 april vindt de eerste Tegenlicht Meet-Up plaats in de Groene Waterman. Het concept is simpel: eerst wordt samen naar een documentaire van het Nederlandse VPRO-programma ‘Tegenlicht’ gekeken, daarna volgt een debat met interessante sprekers over het onderwerp van de docu. Het concept leeft in Nederland al jaren, en wordt nu door boekhandel de Groene Waterman, het Bos en theater Zuidpool naar Antwerpen gebracht. Gratis, maar niet voor niets.  Robrecht Vanderbeeken modereert de eerste avond. Hij sprong binnen om duiding te geven bij de Meet-Ups en ons warm te maken voor de eerste avond.

Niet vergeten op maandag 20 april om 20u: Tegenlicht-Meet-Up ‘Red de mens (met verzwegen boeken)’ @ De Groene Waterman met Joris Note, Ludo De Witte en Matthias Lievens. Gratis, maar niet voor niets. Meer info: http://groenewaterman.mijnboekhandelaar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=381

0 Comments on “Tegenlicht in Antwerpen vanaf 20 april”

Leave a Comment