Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Klimaattop Parijs: GroenPlus stapt door

Share

 

Schrik niet als u in Frankrijk opeens een enthousiaste groep senioren tegenkomt: het is een groepje ouderen van GroenPlus die op Klimaattocht naar Parijs is. De senioren hadden normaal moeten toekomen op de grote internationale Klimaatmanifestatie die in aanloop naar de Klimaattop moest plaatsvinden. Door de tragische gebeurtenissen in Parijs werd de manifestatie afgelast. Toch stappen de groene grootouders verder. We bellen met Hugo van Dienderen, voorzitter van GroenPlus, die uitlegt waarom het nu meer dan ooit belangrijk is om de klimaattocht verder te zetten.

Wie de tocht wil volgen, kan terecht op de facebookpagina of op de website.

‘Omdat er zo’n duidelijke band is tussen klimaat en veiligheid en omdat een ambitieus, bindend en rechtvaardig Klimaatakkoord absoluut nodig is, zet GroenPlus zijn symbolische Klimaattocht naar Parijs voort.’

0 Comments on “Klimaattop Parijs: GroenPlus stapt door”

Leave a Comment