Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Witte rook in Deurne: Koen Laenens (N-VA) opgelucht

Share

Juicht inwoners van postcode 2100, juicht: u heeft weer een werkend districtsbestuur. Na een haar geen meerderheid te hebben gehad, nam het bestaande bestuur (N-VA, Open VLD en CD&V) Groen op in de meerderheid. Samen schreven ze een nieuw bestuursakkoord dat volgens sommige media ‘donkergroen’ is.

We ontvangen in de studio Koen Laenens, de voorzitter van de Deurnese afdeling van N-VA en gemeenteraadslid. Met hem bespreken we het bestuursakkoord en kijken we terug op het afgelopen hectische jaar.

Uit het archief:

17 oktober ’15: Hommeles in Deurne: oplossing in zicht?
12 december ’15: Deurne: Groen mee in het bad, PVDA not amused

0 Comments on “Witte rook in Deurne: Koen Laenens (N-VA) opgelucht”

Leave a Comment