Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Een Buurderij in De Roma

Share
Sinds kort kan u in De Roma terecht voor verse groenten en fruit, duurzaam geteeld, onverpakt en rechtstreeks uit de Vlaamse grond getrokken.
De Buurderij wil lokale boeren ondersteunen en brengt hun producten rechtstreeks naar de consument. Via een eenvoudige online bestelling geef je aan hoeveel courgetten, tomaten en wortelen je opkrijgt, je betaalt online en op maandagavond staat het klaar in De Roma. Dat is- kort gezegd – het concept.
De eerste Buurderij in Antwerpen vindt al enkele maanden plaats in bibliotheek Permeke, ook in Wommelgem is er eentje opgestart. Wegens groot succes breidt het concept nu uit naar Borgerhout. Caroline Gielens van Boeren & Buren kwam naar de studio en vertelde gepassioneerd over verse melk, eerlijke groenten en een kortere voedselketen.

0 Comments on “Een Buurderij in De Roma”

Leave a Comment