Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Mijnbouw op uw agenda

Share

De organisatie CATAPA werkt sinds 2005 rond de negatieve impact van mijnbouwprojecten in het zuiden. Sinds kort volgen ze ook twee dossiers in Europa op. Binnenkort staan de volgende activiteiten rond dit thema op de agenda in Antwerpen.

Op zondag 21/2 organiseren Groen Antwerpen en Pax Christi Vlaanderen een filmvertoning (Katanga Business) + lunchdebat in Filmhuis Klappei. In het panel zit onder andere ook Charlotte Christiaens van CATAPA, die we aan de telefoon hadden.
-> meer info en inschrijven hier

Van 22 t.e.m. 24 februari loopt in het UA-gebouw aan de Rodestraat de Antwerpse editie van het jaarlijkse DocuLatino-festival van CATAPA, het achtste al, dat overigens ondertussen méér dan Latino is. Iedere documentaire wordt voorafgegaan door een inleiding.
-> meer info hier

Tenslotte is er tussen 2 en 12 maart de jaarlijkse Academische Week van CATAPA, met gesloten en publieke leerzame momenten aan een hele reeks hogescholen en universiteiten in Vlaanderen. In Antwerpen zijn er op 10 maart zowel overdag als ‘s avonds dingen bij te wonen in de Karel De Grote-hogeschool, campus Groenplaats.
-> meer info hier

0 Comments on “Mijnbouw op uw agenda”

Leave a Comment