Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Antwerp for Palestine

Share

Carmen van de organisatie Antwerp for Palestine vertelde ons over een aantal Palestina-gerelateerde activiteiten in de maand mei. Allereerst is er maandagavond 2 mei de vertoning van Five Broken Cameras in Filmhuis Klappei, gevolgd door een nabespreking door haarzelf. Nog meer film, en een boekvoorstelling, in de reeks Eye on Palestine, die nu al loopt in Gent. Vanaf 7 mei zijn er een aantal activiteiten in Antwerpen: een boekvoorstelling in De Groene Waterman, en films in Cinema Zuid. Dan is er de jaarlijkse Nakba-herdenking van Antwerp for Palestine op 15 mei, dit jaar in de vorm van een avondlijke wake in het Albertpark. Tenslotte komt er op 26 mei in De Roma een avond over Gaza.

0 Comments on “Antwerp for Palestine”

Leave a Comment