Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Intertheatrale uitwisseling

Share

Nest is een driejarig theatertraject voor jongeren, een project dat zich mocht nestelen šŸ™‚ in kunstenaarshuis deFENIKS van muziektheater Walpurgis. De Nest-jongeren kregen deze week bezoek van Le Groupe des 15, iets gelijkaardigs uit Marseille, jongeren die in La Gare Franche een tweejarig traject volgen op initiatief van Cie Vol PlanĆ©. Kwamen het uitleggen in onze studio: Samuel en Arevik = twee Nesters, Benjamin en Fiona = twee jongelui van die Groupe des 15, Soraya Rademaker = artistieke leiding Nest, Judith Vindevogel = artistieke leiding Walpurgis, plus Marin van Radio Grenouille, een ‘radio associative’ uit Marseille, die een reportage maakte van heel de reis en uiteraard de passage bij Antwerpens vrije radio zeker niet wilde missen.

De avond na dit interview was er een gemeenschappelijk geproduceerd toonmoment in het Fort van Mortsel, waar u uiteraard niet meer naar toe kunt. Wel kunt u komende zaterdag naar de open Nest-dag, zeker als u een jongere tussen de 14 en de 21 bent of hebt die eventueel volgend jaar zou willen meespelen.

0 Comments on “Intertheatrale uitwisseling”

Leave a Comment