Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Haal tijdig uw petitie

Share

Ademloos, stRaten-Generaal en Ringland trekken verenigd de Antwerpse straat op, op zoek naar uw handtekening. Doel: 52.000 handtekeningen verzamelen om een volksraadpleging rond het BAM-Trace mogelijk te maken. We bellen hierover met Wim van Hees van Ademloos.

Kan u zelf uw handtekening bijdragen? Ja, maar u hoeft daarvoor binnen de stad Antwerpen te wonen (Berendrecht en Hoboken zijn ok, Brasschaat en Edegem niet) en meerderjarig te zijn. U mag maar 1 keer handtekenen en niet voor iemand anders tekenen of u vliegt de cel in voor enkele jaren.

Druk zelf een petitielijst af om handtekeningen op te halen via deze link: http://www.ademloos.be/sites/default/files/nu/petitielijst-volksraadpleging.pdf

0 Comments on “Haal tijdig uw petitie”

Leave a Comment