Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Doculatino 2017 van 20 tot 22 februari in de UA

Share

Van 20 tot 22 februari loopt het documentair filmfestival Doculatino in de stadscampus van de UA in de Prinsstraat. Het festival wordt georganiseerd door CATAPA en de 3 films focussen op de gevolgen van goudmijnbouw in olieontginning in Peru en Ecuador.

Met Kim van CATAPA   overlopen we het programma.Wie er niet bij kan zijn in Antwerpen kan daarna ook nog tot 2 maart terecht in Brussel, Louvain-La-Neuve en Leuven. Gratis toegang!

Jonathan van CATAPA legt uit dat de organisatie niet langer enkel mijnbouwprojecten in Latijns Amerika opvolgt. In Griekenland focussen ze ook op een groot project in Halkidiki in het noorden van het land.

0 Comments on “Doculatino 2017 van 20 tot 22 februari in de UA”

Leave a Comment