Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

05/11: Info- en netwerkavond voor ondernemende vrouwen

Share

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekstOp 5 november organiseert de progressieve vrouwenbeweging Zij-kant samen met Curieus Mortsel een ‘info- en netwerkavond’ voor ondernemende vrouwen. Nu bij Marcia de Wachter’s vertrek uit de Nationale Bank weer pijnlijk duidelijk hoe weinig vrouwen topposities in dit land bezetten of dat nu bij de overheid of in privé-ondernemingen is, belangrijk genoeg om daar twee zeer eloquente vrouwen over aan het woord te laten! En wel Gitta Vanpeborgh, schepen -adem diep in- bevoegd voor welzijn, gezondheidsbeleid, sociale toelage, armoedebestrijding, gehandicaptenzorg, woonwagenterrein, kinderopvang, gelijke kansenbeleid, ontwikkelingssamenwerking en wonen…in de stad Mortsel. Bij haar de niet minder welbespraakte Inge Rombouts, zelfstandig ondernemer met een Sociaal Wassalon in Mortsel – twaske.be – .

Een heel verfrissend gesprek over de nood aan ondernemers om de gemeenschap in een stad te doen bloeien, en hun ervaringen daarbij.

0 Comments on “05/11: Info- en netwerkavond voor ondernemende vrouwen”

Leave a Comment