Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

40 Jaar Radio Centraal, 40 Jaar holebi-radio

Share

Foto: Leen

Alles wat je altijd al had willen weten en sommige dingen die je liever verdrong: Will Ferdy uit de kast, Wilfried Martens overstag voor het samenlevingscontract, het eerste gelijkslachtige huwelijk in de Amsterdamse Stopera, Tom Lanoye verbindt zich met René Los, tips en tricks voor ieders bedplezier, aandacht voor de socio-economische situatie van holebi’s en transgenders, live verslaggeving van roze zaterdag en talloze holebi pioniers. Radio Centraal was er bij en u luisterde er naar.

Koffie verkeerd, Tussen pot en pint, Chocopot, Niets is wat het lijkt, In bed is alles anders, Pink wave, Queer delight,.. een greep uit het gamma.

Met fragmenten uit Pinkwave: de eerste jingle, oproep voor de Slutwalk in september 2011, april 1995-Gay Fair, Dave Sinardet, holebibionier Suzan Daniel van het gelijknamige fonds, zelfdoding van een veertienjarige, Dolly Bellefleur over Facebook in november 2011 …

0 Comments on “40 Jaar Radio Centraal, 40 Jaar holebi-radio”

Leave a Comment