Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Conferentie Duurzame Economie

Share

Een interview met Leida Rijnhout, coördinatrice van VODO , over de onder andere door hen ingerichte conferentie rond duurzame en solidaire economie die vrijdag 16 januari zal doorgaan in het Provinciehuis te Antwerpen. Een eerste conferentie rond deze thematiek in Tilburg begin vorig jaar resulteerde in de Verklaring van Tilburg, waarin een aantal speerpunten geformuleerd werden. Volgende vrijdag is het de bedoeling om op basis daarvan concrete beleidsmaatregelen uit te werken.

1 Comment on “Conferentie Duurzame Economie”

  1. #1 Tweede Conferentie over Duurzame en Solidaire Economie - 16/01/09 - Provinciehuis Antwerpen « Time To Turn België - home
    on Jan 14th, 2009 at 10:16 am

    […] Luister hier naar een interview met Leida Reinhout (VODO) op Radio Centraal […]

Leave a Comment