Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Stadspark: herinrichten of restaureren? Wijkcoördinator Van Eester

Share

Op 7 november 2008 besliste het college om een ontwerper te zoeken voor het herinrichten van het Antwerps stadspark. Wat is er ondertussen eigenlijk precies wél, en wat niét beslist? Wie beslist? Wijkcoördinator Johan Van Eester stelt ons gerust: ‘t stad is van iedereen …

1 Comment on “Stadspark: herinrichten of restaureren? Wijkcoördinator Van Eester”

 1. #1 K Stonewood
  on Jan 27th, 2009 at 11:58 pm

  Die mooie brug, was ooit eens door een kunstenaar in fluoverf gezet zodat er ‘s nachts een sprookjesachtige sfeer hing , dat mag voor mijn part opnieuw toegepast worden en een constante blijven.

  Voor de rest denk ik dat de bomen mogen behouden blijven, maar de rest wel eens aangepakt mag worden, zodat die ietwat triestige, en bezoedelde waas die er heden sinds mensenheugenis over “ons park” hangt, eens plaats kan maken voor wat vrolijker en kleurrijker composities en andere toestanden

  liefs,
  en assistentie nodig? call me

Leave a Comment