Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

ARUP-SUM beantwoordt

Share

Op 25 augustus presenteerde het studiebureau ARUP-SUM de laatste vergelijkende studie in het Oosterweel/Wapper dossier. Hierin werd het tunnelalternatief (zie links) vergeleken met het wapper-tracé van BAM. Na afloop kreeg ARUP-SUM een aantal bijkomende vragen gesteld van de parlementsleden. Verslag HIER (zie p14 tot 26).
Op de gemeenteraadszitting van 3 september stelden tegenstanders van het tunnelalternatief Bart Dewever en Annick De Ridder dat “ARUP-SUM heel veel vragen niet beantwoord had”. Dat klopte gedeeltelijk (een belangrijk deel van de vragen werd wel degelijk beantwoord, zie p26-35), maar ze vergaten te vermelden dat ARUP-SUM tot 12 september de tijd had om schriftelijk te antwoorden.
Die respons van ARUP-SUM is nu dus beschikbaar: HIER (5,5 MByte)

0 Comments on “ARUP-SUM beantwoordt”

Leave a Comment