Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Leterme op de koffie bij Israël-lobby

Share

In september was onze minister van Buitenlandse Zaken, Yves Leterme, in New York naar aanleiding van een bijeenkomst van de algemene vergadering van de VN. Hij sprak daar met een aantal ministers… en 2 NGO’s. Het gaat over twee pro-Israël lobbyorganisaties.

Niet een gevolg van de aanstelling van Mia Doornaert – voormalig Standaard-redactrice en notoir zionist- als adviseur van de minister; zegt Gie Goris van MO magazine. Ook de vorige, liberale, ministers gingen met de twee bewuste NGOs op de koffie.
Het moet kunnen dat onze topdiplomaten praten met lobbyisten van schurkenstaten vindt Goris, maar dan moeten ze ook met de andere kant praten.  Dat gebeurt voorlopig echter niet.

0 Comments on “Leterme op de koffie bij Israël-lobby”

Leave a Comment