Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Vlaams Belang vrijt Joodse gemeenschap op

Share

De Israëlische staatssecretaris Ayoob Kara was in het land. Niet op officieel bezoek, maar op privé-bezoek bij het Vlaams Belang. Volgens het VB ging het hier om een “duidelijk statement tegen de Islam in zijn geheel”, volgens heel wat waarnemers was dit echter de zoveelste poging van het VB om de Joodse gemeenschap in ons land op te vrijen. Tijdens de persconferentie die Kara en Filip Dewinter gaven, viel pijnlijk op hoe Kara voor de kar van het VB werd gespannen.

Over Ayoob Kara en reacties bij de Joodse gemeenschap hadden wij een gesprek met Claude Marinower, prominent lid van de Joodse gemeenschap en fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad voor de Open VLD. Zoals gewoonlijk is ons gesprek uitgebreid en volledig, terwijl andere media het verhaal beknopt en incorrect brachten en zo in de val van het Blok liepen.

Update: intussen bericht AFF.be over de “slechte beurt” die het VB heeft gemaakt met dit bezoek.

1 Comment on “Vlaams Belang vrijt Joodse gemeenschap op”

  1. #1 Joods Actueel » Claude Marinower: “Staatssecretaris Kara met VB bezoek niet aan proefstuk toe” [herbeluister]
    on Jun 6th, 2011 at 1:32 pm

    […] Marinower, fractieleider voor de OpenVLD in Antwerpen werd door Radio Centraal geïnterviewd over het bezoek van de Israëlische staatssecretaris Ayoob Kara aan het Vlaams […]

Leave a Comment