Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Antwerpse jongeren bezoeken het Midden-Oosten met de 3dePartij

Share

Negen Antwerpse jongeren bezochten begin juli Israël en de Westbank. Tijdens hun bezoek praatten ze met Vredesactivisten van beide kanten van het conflict in het Midden-Oosten. Deze reis werd georganiseerd door de 3dePartij, een privé-initiatief van 5 mensen: Karin Heremans (directrice Koninklijk Atheneum Antwerpen), Mohammed Filali (hoofddocent islam Koninklijk Atheneum Antwerpen), professor Rik Coolsaet (UGent), Simone Susskind (mensenrechten- en vredesactivisten) en Lucas Pairon (directeur muziekensemble Ictus en Music Fund). Wij belden met Lucas Pairon die ons wegwijs maakte in de 3dePartij en de reis van deze jongeren.

Foto: (c) De 3dePartij

0 Comments on “Antwerpse jongeren bezoeken het Midden-Oosten met de 3dePartij”

Leave a Comment