Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen ’12 – Open VLD – Annemie Turtelboom

Share

Annemie Turtelboom trekt de lijst voor Open VLD in de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Met haar hebben we het over veiligheid en onderwijs die volgens de huidige minster van justitie onlosmakelijk met mekaar verbonden zijn. Ze wil een uitbreiding van de bekritiseerde GAS-boetes maar wil ook investeringen in het terkortschietende onderwijs. Wat betreft het woonbeleid wil Turtelboom enerzijds privé-eigendom aanmoedigen maar anderzijds, net als Peter Veltmans (Rood!) vorige week, een beleid waarbij bijvoorbeeld grote handelspanden op de Meir een toegang moeten bieden tot de leegstaande appartementen erboven. In het Oosterweeldossier wil Open VLD snel werk maken van de “twee bretellen“, maar blijft de partij weigeren zich uit te spreken over de oeverkruising. En waarom precies was Annemie Turtelboom nu te laat op onze afspraak ?

0 Comments on “Verkiezingen ’12 – Open VLD – Annemie Turtelboom”

Leave a Comment