Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen 2012 – PVDA+ : Peter Mertens

Share

Een gesprek met de PVDA+ lijsttrekker over onderwijs, dure dokters in Antwerpse hospitalen, lege serviceflats, vertimmerde buskotjes, buslijnen, water,  veiligheid en  het maken van een vuist naar de Vlaamse regering.

Volgens Peter Mertens komen  de juiste thema’s wel aan bod in de kiescampagnes,  maar zal het na 14 oktober bij woorden blijven. Hij vindt dat Antwerpen zelf het beleid in handen moet nemen en niet overlaten aan autonome bedrijven die een commerciele logica volgen.

Over de mediaverenging van de Antwerpse verkiezingen: “Dit is een schijngevecht, want als je voor Bart De Wever stemt krijg je er toch gratis Patrick Janssens bij en vice versa.”

0 Comments on “Verkiezingen 2012 – PVDA+ : Peter Mertens”

Leave a Comment