Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Nucleair Alarm

Share

Van vorige maandag tot komende vrijdag is het weer Steadfast Noon, de jaarlijkse NAVO-oefening op het inzetten van kernwapens voor de militairen van de Europese NAVO-landen die nog van die dingen liggen hebben. Wij ook dus, ondanks decennia van protest en een paar parlementaire resoluties die ze opgeruimd wilden zien. Vredesactie voerde maandag actie bij de hoofdingang én op het terrein van het militaire domein in Kleine Brogel, en ontdekte achteraf pas dat dit jaar nu net dààr de oefening doorgaat. Daarop volgden een oproep aan iedere wakker burger om klacht te gaan indienen, en één om nog meer kleine prikacties uit te voeren op / bij de basis.

Meer info: www.vredesactie.be -> Nucleair alarm

Op maandag 22 oktober was de Antwerpse regiogroep op pad. Ziehier het resultaat.

Googel voor de lol eens op ‘Steadfast Noon 2012’ en geniet van de absurde resultaten.

0 Comments on “Nucleair Alarm”

Leave a Comment