Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Verkiezingen 2012: de reacties, de verschuivingen en de coalitievorming

Share

In deel 1 een compilatie van de reacties die we op 14 oktober bijeensprokkelden  bij PVDA+ (Peter Mertens, Mie Branders), Groen (Meyrem Almaci), Open-VLD (Claude Marinower) en politicoloog Dave Sinardet.
Verder overlopen we de lijst van zij die komen en zij die gaan.

In deel 2 de reactie van SP.a bij monde van Bob Cools (op 14 oktober) en Maya Detiege (live). Beiden  denken dat het kartel met CD&V de partij stemmen gekost heeft.  Detiege voorspelt dat de Blok-overlopers bij N-VA, en ook de uit Blok-kiezers bestaande  achterban  van N-VA de coalitievorming zal bemoeilijken. En ook intern bij N-VA voor spanningen zal zorgen.

0 Comments on “Verkiezingen 2012: de reacties, de verschuivingen en de coalitievorming”

Leave a Comment